Μεταφορές φορτίων στην Αθήνα

Μεταφορές φορτίων metakomisetogr

Οδικές Μεταφορές – Μεταφορά φορτίου στην Αθήνα

Μεταφορές φορτίων metakomisetogr

Μεταφορές φορτίων εμπορευμάτων με το metakomiseto.gr. Είτε υπάρχει η ανάγκη για μια ολοκληρωμένη ή άμεση οδική μεταφορά, οι ειδικοί μας είναι σε θέση να μεταφέρουν τα αγαθά σας. Μια ποικιλία από επιλογές που είναι διαθέσιμες για την πιο ανταγωνιστική και αξιόπιστη υπηρεσία μεταφοράς φορτίων.

Για μεταφορές φορτίων που απαιτούν ένα ολόκληρο φορτηγό, θα σας μισθώσουμε ένα κατάλληλο φορτηγό το οποίο θα αναλάβει τη μεταφορά από την πόρτα ή την αποθήκη του αποστολέα και μέχρι το φορτίο να παραληφθεί από τον αποδέκτη στον τελικό προορισμό. Ο τύπος φορτηγού που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από τον τύπο, το βάρος και τις διαστάσεις του φορτίου που αποστέλλεται.

Για αποστολές που απαιτούν λιγότερο από ένα φορτίο, το φορτίο ενοποιείται σε συμβεβλημένα φορτηγά μας και μεταφέρεται αποτελεσματικά στην πόρτα του παραλήπτη.

Μεταφορές φορτίων σε όλη την Αττική πάντα στο σωστό χρόνο

Ο χρόνος μεταφοράς και η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με την πόλη, την περιγραφή του φορτίου, καθώς και το βάρος και τον όγκο αυτού.

Οι περισσότερες αποστολές διεκπεραιώνονται από πόρτα σε πόρτα μεταξύ επιχειρήσεων, αλλά διευθετήσεις μπορούν να γίνουν για οικιακούς πελάτες για pick-up ή παράδοση με επιπλέον χρέωση.

Οι υπηρεσίες μας για εμπορευματικές μεταφορές είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Είμαστε πάντα εκεί για να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες οδικής μεταφοράς.


100% η πιο οικονομική μεταφορική για οδικές μεταφορές φορτίου εμπορευμάτων


Η μεταφορική metakomiseto.gr παρέχει λύσεις είτε για μικρά είτε για μεγάλα φορτία. Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο οχημάτων διαφόρων διαστάσεων και τονάζ έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας είτε σε μεταφορές είτε σε μετακομίσεις.

Η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι το κυριότερο για εμάς και προσπαθούμε πάντα να είμαστε ευγενικοί και στο σωστό χρόνο παράδοσης.

Με τόσα χρόνια εμπειρίας στο χώρο των οδικών μεταφορών μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας για τη διαχείριση της μεταφοράς των φορτίων σας.

Τα οχήματα μας είναι εφοδιασμένα με σύστημα εντοπισμού gps και γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται. Με αυτό παρέχουμε καλύτερη ενημέρωση προς τους πελάτες μας αλλά και είναι πιο ασφαλή τα φορτία που διακινούνται.

Μη χάνετε χρόνο επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και πάρτε την καλύτερη λύση για τις μεταφορές των εμπορευμάτων σας.

Τα πλεονεκτήματα μας στις οδικές μεταφορές φορτίων

  • Ιδιόκτητος στόλος
  • Στόλος οχημάτων διαφόρων διαστάσεων και τονάζ
  • Σύστημα εντοπισμού οχημάτων GPS
  • Πλήρως μηχανογραφημένη επιχείρηση
  • Έμπειροι οδηγοί
  • Οικονομικές τιμές
  • Συνδυασμοί δρομολογίων

100% η πιο φθηνή μεταφορική στις μεταφορές μετακομίσεις